#

About

Welcome to Flp Academy

Laman web diterjemah sepenuhnya dalam Bahasa Melayu dan OctaFX kerap mengadakan pertandingan dan promosi untuk pelanggan Malaysia; ini termasuk 50% bonus deposit pertama, pertandingan dagangan demo dengan hadiah wang tunai dan hadiah cabutan bertuahyang kerap (hadiah termasuk skuter, komputer riba dan peranti-peranti lain).

Ditubuhkan pada 201, FLPFX adalah bertumpukan-pelanggan, sebuah broker terkawal selia CySEC dengan pengikut setia pedagang Malaysia. Sementara terdapat banyak perkara yang boleh disukai tentang OctaFX, ia menyerlah dalam beberapa perkara

• Pilihan Platform: dengan sokongan sepenuhnya MT4, MT5 dan cTrader. • Deposit minimum dan komisyen yang rendah • Akaun Islamik • Seleksi alatan dagangan

Akaun dan Platform Dagangan OctaFX mempunyai tiga jenis akaun berbeza (bersama dengan akaun demo tanpa had) bergantung kepada platform mana yang anda ingin gunakan. Akaun MT4 adalah Akaun Micro, dengan spread tetap atau tidak tetap, tanpa komisyen dan minimum deposit 100 USD. Akaun MT5 – atau Akaun Pro – mempunyai spread tidak tetap bermula pada 0.2 pip, tanpa komisyen, dan deposit minium 500 USD. Akaun cTrader adalah Akaun ECN denganspread tidak tetap bermula dari 0 pip, komisyen pusingan 6 USD dan deposit minimum 100 USD..

Akaun Islamik dan Alatan Dagangan Pilihan Islamik tersedia untuk semua jenis akaun dan pedagang baru akaun menyukai bahagian analitikal dan berbagai alatan dagangan berguna. Pedagang pada MT4 dan MT5 dengan baki 500 USD atau lebih akan mempunyai akses kepada AutoChartist – automasi pemalaman yang menonjolkan peluang perdagangan merentas semua pasaran. Salin Dagangan juga boleh didapati untuk semua akaun disertakan dengan alat Pengawasan Akaun. Alat Pengawasan Akaun membolehkan pengguna mengawasi akaun dagangan OctaFX yang lain. Alat ini membolehkan anda mendalami sejarah sebuah akaun jadi anda boleh mempelajari bagaimana pemegang akaun mengurus kejayaan mereka. Akaun diwakili oleh nombor, jadi semua pemegang tidak diketahui.

FLP Academy Trader

LG Floor, Exchange Square Bukit Kewangan 50200 Kuala Lumpur

admin@flpacademy-trade.com

24/7 Customer Care

24/7 Admin Support